محمد حسین کریمی مدیر منابع آب شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل خبر داد:

به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان؛ محمد حسین کریمی مدیر منابع آب شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل گفت: رفع تصرف و آزادسازی بخشی از بستر رودخانه و مسلوب المنفعه نمودن یک حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان سیاهکل انجام شد.
کریمی افزود: برابر با بازدید و بررسی بعمل آمده کارشناس گشت و بازرسی حوزه شهرستان سیاهکل مبنی بر حفر یک حلقه چاه غیر مجاز واقع در روستای گولک از توابع بخش دیلمان شهرستان سیاهکل و طرح شکایت این امور که پس از رسیدگی در شعبه 101 دادگاه جزایی سیاهکل حکم بر محکومیت حفر کننده چاه غیر مجاز صادر و پس از قطعیت دادنامه و با هماهنگی عوامل پاسگاه دیلمان و توسط یک دستگاه بیل بکهو چاه غیر مجاز پر و مسلوب المنعفه شد.
مدیر منابع آب شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل افزود: همچنین حسب طرح شکایت بطرفیت شخص حقیقی مبنی بر تصرف و دیوارگذاری در بستر رودخانه واقع در روستای کوه پس از توابع بخش دیلمان شهرستان سیاهکل، پس از رسیدگی در شعبه 101 دادگاه جزایی سیاهکل حکم بر محکومیت متصرف صادر و پس از قطعیت دادنامه با هماهنگی پاسگاه دیلمان دیوار احداثی قلع و قمع و اراضی آزادسازی گردید.