استاندار گیلان از روند احداث و تکمیل سد لاستیکی تالش بازدید کرد

از روند احداث و تکمیل سد لاستیکی تالش توسط هادی حق شناس استاندار گیلان بازدید شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان، هادی حق‌شناس استاندار گیلان با همراهی وحید خرّمی رئیس هئیت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان و تنی چند از مقامات استانی و شهرستانی روز پنج شنبه از روند احداث و تکمیل سد لاستیکی تالش بازدید کرد.

 

وحید خرّمی، رئیس هئیت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای گیلان، در این بازدید گفت: سد لاستیکی تالش با هدف اصلی انتقال آب رودخانه کرگانرود به دو کانال نوحه‌کران و شیلابین، برای تأمین آب بیش از ۲۴۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری پایین‌دست، تثبیت بستر رودخانه و جلوگیری از پدیده مخرب کف‌کنی و همچنین با اهدافی چون پرورش آبزیان، توسعه گردشگری و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی در حال احداث است. این پروژه در حال حاضر حدود نود درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل نهایی، نیازمند تأمین اعتباری به مبلغ پنجاه میلیارد تومان می‌باشد.

مدیرعامل آب گیلان همچنین افزود: ارتفاع این سد لاستیکی از کف ۸ متر و ارتفاع لاستیک ۳.۵ متر و طول آن در تاج حدود چهل و هفت متر خواهد بود. حجم مخزن سد نیز دویست هزار مترمکعب پیش‌بینی شده است.

گفتنی است: پروژه سد لاستیکی تالش که هدف اصلی آن بهبود و توسعه شبکه آبیاری اراضی کشاورزی اطراف رودخانه کرگانرود است، از سال ۱۳۹۶ آغاز شده است. بر اساس آخرین آمار، پیشرفت کلی پروژه به حدود هشتاد و دو و نیم درصد رسیده است. عملیات سازه‌های اصلی مانند بتن و خاکریزی با پیشرفتی بیش از هشتاد و سه درصد، تقریباً به پایان رسیده و بخش حیاتی نصب بدنه لاستیکی سد نیز با پیشرفت هفتاد و شش درصدی، در مراحل پایانی قرار دارد. در مجموع، این پروژه مهم استانی در آستانه تکمیل و بهره‌برداری است.

کد خبر: 2766
  تاریخ خبر : شنبه 15 آذر 1404
 دبیر خبر
 41