مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مدیریت منابع آب ایران :

بروز رسانی نیازهای آموزشی سرمایه انسانی صنعت آب متناسب با مقتضیات و نیازهای روز و آتی این صنعت در دستور کار است

مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مدیریت منابع آب ایران بروز رسانی نیازهای آموزشی سرمایه انسانی صنعت آب متناسب با مقتضیات و نیازهای روز و آتی این صنعت را در کنار توجه به دیگر امور، در دستور کار این صنعت اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای گیلان، حسین نوازنی، مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مدیریت منابع آب ایران در روز نخست نشست دو روزه معاونین منابع انسانی، مالی و پشتیبانی شرکت‌های تابعه بخش آب ایران با رویکرد مدیریت سرمایه های انسانی که با حضور مهدی دانشگر معاون مجامع، توسعه مدیریت و پشتیبانی شرکت مدیریت منابع آب ایران و شماری از مدیران کل این معاونت و معاونین منابع انسانی، مالی و پشتیبانی شرکت های تابعه بخش آب کشور و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل آب منطقه ای گیلان و معاونین این شرکت در گیلان و شهر لاهیجان آغاز به کار کرده است، ضمن تشریح سیمای نیروی انسانی بخش آب کشور از ابعاد و جنبه های مختلف و مقایسه با وضعیت کلان نیروی انسانی صنعت و آسیب شناسی موضوع اعلام کرد: از مجموع  ۹۲۵۲ نفر از کارکنان شرکت‌های تابعه بخش آب کشور، حدود ۸۰ درصد از این جمعیت دارای مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر می‌باشند.

مدیرکل منابع انسانی شرکت مدیریت منابع آب ایران در ادامه به ترکیب جنسیتی و میانگین سنی کارکنان اشاره کرده و بیان داشت: ۴۵ درصد از کارکنان را بانوان و ۵۵ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند و متوسط سنی نیروی انسانی در بخش آب نیز بین ۴۰ تا ۵۰ سال است.

نوازنی پس از ارائه این گزارش آماری، با بیان مهم‌ترین چالش‌ها و مسائل حوزه منابع انسانی از جمله افزایش نیروهای کارگری بر اساس قوانین و مقررات ایثارگری بعنوان یکی از چالش‌های مهم و اثرگذار در این حوزه گفت: از دیگر چالش‌های مهم ناپایداری در سیاستها، قوانین و مقررات حوزه منابع انسانی، کاهش درجه حرفه ای نیروی انسانی صنعت طی سالیان اخیر ، ضعف کارکرد نظام جبران خدمت صنعت در مقایسه با تورم و هزینه های زندگی، ضعف بروز رسانی نیازهای آموزشی متناسب با نیازهای صنعت می باشد و لذا در کنار توجه به سایر امور بر اساس اولویت، بروز رسانی نیازهای آموزشی متناسب با مقتضیات و نیازهای روز و آتی صنعت آب در دستور کار قرار گرفته است.

 

کد خبر: 2762
  تاریخ خبر : سه‌شنبه 11 آذر 1404
 دبیر خبر
 35