به گزارش روابط عمومی آب منطقه ای گیلان؛ در این دیدار وحید خرّمی ضمن تبریک سال نو و اهتمام ویژه بر عملی نمودن تأکیدات مقام معظم رهبری در سال 1401 که مزین به نام " تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" است، گفت: حجم ورودی آب به مخزن سد سفیدرود نسبت به سال گذشته و بلند مدت کاهش را نشان می دهد و این می طلبد که از همه توان و منابع آبی برای سال زراعی و آبیاری پیش رو استفاده و برنامه ریزی نمائیم.
وی افزود: برنامه ریزی های لازم برای سال زراعی جاری از جمله، لایروبی انهار نیازمند به لایروبی بطول حدود 500 کیلیومتر و آماده سازی کانالها و دریچه های آبیاری و تجهیز ایستگاههای پمپاژ آب در سطح استان طبق برنامه در حال انجام می باشد.
در این دیدار، نمایندگان مردم شریف شهرستانهای صومعه سرا و رودبار در مجلس شورای اسلامی نیز برنامه ریزی دقیق جهت تأمین منابع آب کشاورزی در فصل زراعی پیش رو را مورد تأکید قرار دادند.